HTML

A hetedik te magad légy!

Unatkoztam, és ez izgalmasabb is, mint a naplómba írni. Bár kétlem, hogy bárkit is érdekelne a velem megeső unalmasnál is unalmasabb, életnek sem nevezhető történések sorozata, de hátha lesz, aki beleolvas :DDD

Friss topikok

  • mad~: Mondanám, hogy ha feljössz győrbe, mehetünk együtt, jelenleg a bulifelállásban kb 6an vagyunk csaj... (2009.12.29. 22:24) Boldog karácsonyt??
  • eien: nincs hozzá kedvem :'DDDDDDD (2009.12.28. 22:27) Menj a pokolba(n).
  • eien: @mad~: Jha, holnap kezdődik, csak rosszabb jön :'DDDD (2009.11.01. 19:54) Touchy
  • mad~: Lehet hogy a HSM-t a HSM Drink miatt utálod? : DDDDDDDD (2009.10.29. 23:45) Ne igyál kávét közvetlenül fogmosás után. És Hannah Montana.
  • eien: @mad~: Igen, szegény vakokra sosem gondolnak x( *igazgatja a szemüvegét* (2009.10.27. 22:54) Red.

Linkblog

2009.10.29. 10:11 eien

Ne igyál kávét közvetlenül fogmosás után. És Hannah Montana.

http://th09.deviantart.net/fs50/300W/f/2009/301/f/e/Happy_Halloween_2009_by_emperpep.jpgElőször mélyről jövő gyűlöletemet szerettem volna ecsetelgetni ezen világ minden élő és mozgó entitása iránt, de aztán meggondoltam magam, és inkább írok egy, a múltkorihoz hasonlóan magasröptű eszmei értékkel bíró bejegyzést.

Szóval, ne igyál kávét közvetlenül fogmosás után, mert nagyon szar íze van, én sem tudom, miért vetemedtem erre, de az idő kerekét nem lehet visszafelé gurítani, bármennyire is hiányol a lelkünk valamit, ami ezen vaskerék szétroppantó súlya alatt foszlott szerte, jelen esetben ugye a kávé íze. Megint el lett cseszve a reggelem x(

De nekem mindig el van, ez nem újdonság, ha véget ér az őszi szünet, akkor Ti mindannyian szembesülni fogtok a mélyről jövő, epés gyűlölettel, ami e blogon keresztül (is) sugárzik majd belőlem a szélrózsa minden irányába.

Apropó gyűlölet.

HANNAH MONTANA: Kitérek erre az audiovizuális igényeimet mesterfokon kielégítő remekműre. Tudjátok, én voltam conon. És cosplayeltem is. Méghozzá nem fekete hajú karaktert, tehát paróka kellett. És fel is vettem ám, nehogy azt higgyétek... Az eredeti hajamnál hosszabb, zöld paróka volt rajtam, igen. ÉS MEGISMERTEK MÉG AZOK IS, AKIK EZELŐTT 2X LÁTTAK KB! Az mi, hogy egy csaj felvesz egy szőke parókát, és az osztálytársai, a legjobb barátnői, meg még mitté' kicsodák NEM ismerik meg az arcát, a testalkatát, a hangját, csak azért, mert van rajta egy P A R Ó K A. Na már most. Három lehetséges verzió áll fenn ezen tények feldolgozása után:

I. A sorozatban mindenki suta, vagy otthon felejtették a 860 dioptriás szemüvegüket, mert nem ismernek fel egy olyan csajt, akit minden nap látnak évek óta, csak mert rajta van egy paróka. De még ha profi sminkesek  csinálták volna meg, akkor is fel lehetne ismerni, nekem is vannak erősen sminkelt, sőt, retusált képeim is, mégis felismernek. Tehát a sorozat egy alternatív univerzumban játszódik, ahol Hannah-n kívül mindenki SUTA.

II. A sorozat valójában nem is egy mindennapi lány életét mutatja be, hanem egy párhuzamos idősíkon (vagy egy másik bolygón) játszódik, ahol látszólag minden ugyanolyan, mint nálunk, csak éppen a parókák mágikus aurába vonják a tulajdonosukat, eufórikus kábultságot (vagy SUTASÁGOT) sugározva ezzel mindenki más felé, tehát ennek fényében már evidens, hogy miért nem ismerik meg Hannah Skywalkert. De hát így mennek a dolgok a parányi Naboo bolygón, mióta a SÖTÉT (avagy SUTA) oldal győzedelmeskedett...

III. A sorozat egy szürreális szar, ami ugye realitás hiányában nem élvezhető egy olyan személy számára, akiben néha napján szoktak felmerülni logikus kérdések, és ezekre talán még választ is remél Istentől, akit egyébként azért nem láttunk, mióta megteremtette a világot, mert felvett egy parókát, és nem ismerjük meg a nagy pesti tömegben. Igen. Csak szerencsétlen Isten Montana meg ne haragudjon, amiért kifecsegtem a titkát.

Vonjuk le tehát a tanulságot: Köszönjök, te Drága Média, hogy hagyod az amúgy is (bizonyítottan) sötétülő népet még ökrebbé válni egy ilyen, mindenféle realítástól mentes könnyed kis IQ leszívó szeméttel.

És játék! A feladat: Keresd meg a különbséget a két kép között!
Helyes megoldás: NINCSEN, mert ugyanaz a személy van rajta, de azért a szőke parókát beszámíthatjuk 1 árva kis különbségecskének.

http://www.topnews.in/usa/files/Miley%20Cyrus.JPG
http://evilbeetgossip.film.com/wp-content/uploads/2007/12/miley_cyrus2.jpg

De persze tudom, hogy a sorozat nem is a realitásra, hanem a szórakoztatásra törekszik, és azt boncolgatja, hogy tud-e egy fiatal lány kettős életet élni anélkül, hogy egyik a másik rovására menne. Szóval HM fanok nem lecseszni, mert én sem gondolom komolyan (ahogy a szerkesztők sem, hogy egy paróka miatt nem ismerik fel a barátai a lányt), majd ha kitérek a high school musicalre, akkor lehet lehordani, mert az bizony csak hideget fog kapni, meleget a legritkább esetben sem, mert mélyről jövő gyűlöletem elvakít, ha meghallom az előbbi három szót, és olyankor ember nincs, aki szép szót tud belőlem kicsikarni ^^

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://eien.blog.hu/api/trackback/id/tr721483318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mad~ 2009.10.29. 23:45:48

Lehet hogy a HSM-t a HSM Drink miatt utálod? : DDDDDDDD
süti beállítások módosítása