HTML

A hetedik te magad légy!

Unatkoztam, és ez izgalmasabb is, mint a naplómba írni. Bár kétlem, hogy bárkit is érdekelne a velem megeső unalmasnál is unalmasabb, életnek sem nevezhető történések sorozata, de hátha lesz, aki beleolvas :DDD

Friss topikok

  • mad~: Mondanám, hogy ha feljössz győrbe, mehetünk együtt, jelenleg a bulifelállásban kb 6an vagyunk csaj... (2009.12.29. 22:24) Boldog karácsonyt??
  • eien: nincs hozzá kedvem :'DDDDDDD (2009.12.28. 22:27) Menj a pokolba(n).
  • eien: @mad~: Jha, holnap kezdődik, csak rosszabb jön :'DDDD (2009.11.01. 19:54) Touchy
  • mad~: Lehet hogy a HSM-t a HSM Drink miatt utálod? : DDDDDDDD (2009.10.29. 23:45) Ne igyál kávét közvetlenül fogmosás után. És Hannah Montana.
  • eien: @mad~: Igen, szegény vakokra sosem gondolnak x( *igazgatja a szemüvegét* (2009.10.27. 22:54) Red.

Linkblog

2009.11.03. 19:46 eien

http://fc04.deviantart.com/fs13/f/2006/362/d/f/nana_2_by_tobiee.jpg

Gondoltam bejegyzek egyet, mielőtt lejön a film, addigis írok. Mert a közeljövőben nem fogok, az biztos. Szarul jött ki, mert tavasszal és nyáron nem tudok kibontakozni, mivel tiszta szívből gyűlölöm ez a két évszakot. Nolife cetli a homlokra, vagy sem, nyáron én nem húzom fel a redőnyt, és nem mozdulok ki a szobából, max estefelé. De akkor is meleg van, én meg nem az az ember vagyok, aki szívesen felvesz rövid ruhákat. Sőt. De mindegy, most még csak november (mááár) van. Épp húzom le torrenttel a holt költők társaságát, remélem, hogy rendesen le is jön. Kíváncsi vagyok rá, ezer éve látni akarom. ma amúgy nem volt semmi, csak 8 kurva óra, és holnapra tanulni kéne, de nem megy. Egyszerűen nincs bennem annyi, hogy elővegyem a füzeteket, és megtanuljam az anyagot, pedig így is kevesebb leszek pár méternyi béllel egy bizonyos tanárnő által :D Mára ennyi, még mindig várom azt az illetőt, aki... elegánsan elém lép. Mélyen a szemembe néz. És... megnyomja azt a kurva restart gombot rajtam, mert össze fog omlani a rendszer.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://eien.blog.hu/api/trackback/id/tr821496768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása